مقایسه روش های قدیمی و جدید در فرآیند استخراج روغن زیتون
شامل 40 اسلاید تخصصی
ویژه دانشجویان صنایع غذایی و سایر دانشجویان علاقمند
خلاصه:
روش های متداول تجاری در استخراج روغن عمدتا بر سه اصل استوار می باشد:
1) فیزیکی
2) شیمیایی
3) ترکیبی از این دو
مکانیزم اصلی عبارت است از شکستن ساختمان دیواره سلولی گیاهان روغنی یا مواد حیوانی و بازیابی روغن . جهت بهینه سازی روش های استخراج روغن راه های مختلفی وجود دارد که یکی از این راه ها استفاده از پیش تیمار (فراوری) آنزیمی می باشد.در سال های اخیر، کاربرد آنزیم در صنایع روغن کشی به دلیل مزایایی که این کاتالیزورهای بیولوژیکی دارند، بیشتر مورد توجه قرار گرفته است.این آنزیم ها اختصاصی بوده و در درجه حرارت های نسبتا پایین واکنش های مربوط را کاتالیز می نمایند. این فاکتورها موجب سمت گیری کاربردهای صنعتی آنزیم ها در فرآیندهای مختلف صنایع روغن و چربی و عملیات هایی نظیر استخراج و صمغ گیری، سنتز چربی ها، هیدرولیز و تشکیل ترکیبات طعمی با پایه چربی، می گردد.
روش های استخراج روغن زیتون_1532183525_14262_4646_1413.zip0.00 MB |